2013 December
Mivel elég régóta szívom minden tisztes budapesti hamburgerkészítő vérét, itt volt az ideje, hogy megcsináljam végre a saját hamburgerem: El Generalissimo Burger.
Meglepő módon egészen jól sikerült. A hús fűszerezését nem vittem túlzásba, de sütés közben tettem rá Kata ketchupos BBQ szószból. Meg persze a sajtot is rásütöttem. A bacont utólag tettem csak bele. Egy kis krumplival és hagymakarikával tálaltam.
Jóllehet a hús jól megsült, a fűszerezésével még lesz mit kísérleteznem, hogy különlegesebb legyen - így elég alap volt. A szószból kellett még bele egy kicsi, mert szárazság gyanúja merült fel a fogyasztás közben.
Összességében pozitívan értékelem a sütésem, de a Tábornok még koránt sincs teljesen kész.
Apropó, külön köszönet Nórinak a burger könyvért, ami a végső adag motivációt adta, hogy belevágjak.