HTML

BurgerMinutes

Egy hamburger, egy perc, egy vélemény...

Friss topikok

TGI Friday's Lunch

2014.12.14. 14:56 Chief Stone

Visszakerült a burger a TGI Fridays ebéd menü kínálatába! Legalábbis a Westendben, ahol egyébként nagyobb a kínálat, viszont minden lunch menü tétel drágább, mint az Oktogonon. Persze ez már nem ugyan az mint a régi szép időkben, amikor még kb 1200ért brownie is járt a Burger mellé ebédkor (habár nem emlékszem pontosan de biztos 1500 alatt volt - most pedig 1850be kerül). Dehogy az íz változott-e? Szerintem nem.

Ugyanakkor meg kell említenem, hogy ez az ebéd sajtburger nem az szendvics, amit én évek óta mindenkinek a legjobb hamburgerként ajánlok. Azok a magasabb ár kategóriásabb burgerek a TGI-ban. Viszont kifejezetten finom ez az sajtburger is. A képen, hogy a Spílerrel ellentétben itt tudják, milyen a ráolvasztott sajt. A húspogácsa is méretes, habér az íze nem kifejezetten markáns. Állítólag van benne bacon is, de azt nem annyira éreztem... az egészet egyébként sajnálatos módon nagyon a zöldségek dominálják.

Így vagy úgy végülis egy jó burgert lehet kapni kb normál áron, de ha valaki fűszeresebbet, karakteresebbet enne, akkor válassza a BBQ beef sandwichet, a buffalo chicken taco-t vagy az ételek királyát a jack Daniels ribset. (a heti étlapmenü megtalálható a Fridays weboldalán)

photo_8_.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://burgerminutes.blog.hu/api/trackback/id/tr556982267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása