HTML

BurgerMinutes

Egy hamburger, egy perc, egy vélemény...

Friss topikok

Betevő Burger

2015.02.08. 14:26 Chief Stone

Jó érzéssel tölt el, hogy Budán is alakulnak a jó burgeres helyek. Igaz a hely aprócska és parkolót találni is nehéz, a hamburger bajnok. A Betevő érdekessége, hogy nem fél használni az édes ízt. Ez igaz a zsemlére, a káposzta salátára, valamennyire a szószra is, de kifejezetten az amúgy ropogós krumpli chipsre. Én az 1390 forintos alap burgerükbe cheddart és bacont kértem, feltétenként plusz száz forintért. A krémes cheddar remekül illet a szószhoz (ami remekül illett a ruccolához), de nagyon folyós lett tőle az egész burger, így a zsemle a felénél megadta magát és szétesett. A hús is kimondottan jó volt, de nem csak azért, mert mediumra sütötték, hanem a fűszerezése és az összetétele is el lett találva.

Mindenkinek ajánlom, de készüljetek, hogy alig lehet leülni, két fő az ideális látogatási létszám. Ja és van Paulaner sör, szóval nem tudom mire vártok még!

 

photo_10_.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://burgerminutes.blog.hu/api/trackback/id/tr27151917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása