HTML

BurgerMinutes

Egy hamburger, egy perc, egy vélemény...

Friss topikok

Húspatika Burger

2014.06.09. 18:50 Chief Stone

Tegnap a Street Food Show és a Főzdefeszt közös vurstliján megtaláltam Magyarország hamburgerét. A Mangalica és társai avagy Húspatika "kétkezes mangalicaburgerének" köszönhetően végre nyilvánvaló lett, mit tud a nemzetünk hozzátenni egy ilyen metropolita ételhez. A mangalica pusztán magában nemcsak
hogy legalább annyira magyar, mint Petőfi Sándor, de annyira jó is, hogy bármibe rakják az finom lesz. Tulajdonképpen a hamburger ennél sokkal nem is tud többet, ugyanis az ász pogácsán kívül csak rásütött sajt, paradicsom és karamellizált hagyma van benne. De a kenyér is kifejezetten tetszett, mert a bucinak és a ciabattának egy általam még sosem látott átmenete volt. Összeségében egy egyszerű, mondhatni puritán burgerről van szó, ami annyira jó, hogy lehetne ez a következő dolog, amit a kormány államosít!

 mangalica.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://burgerminutes.blog.hu/api/trackback/id/tr66289721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása