a streetfoodért.
Nem viszik túlzásba a szendvicset, ropogósra pirított alap zsömlében adnak tépett malachúst, nem édes coleslaw-val. A húsnak nincs effektív bbq íze, de nem is az a magyaros pörköltes, ahogy néhány helyen csinálják itthon. Én azt mondom, inkább Amerika felé húz.
Az ilyen nyughatatlan és párban érkező gourmandoknak, mint én is csinálnak pulled pork/reuben felező tálat, amiben egy fél pulled pork mellett egy fél Reuben szendvicset is kapunk. Mivel ketten két ilyenért 5500 körül fizettünk, gondolom egy 2700 lehet kb.
Ez a Reuben dolog, ahogy a képen is látszik, majdnem egy grilled cheese szenya, de annál azért jóval több. Persze tele van olvadt sajttal, a lényeg mégis s marhaszegy. Igazából egy nagyon zsír szendó lenne, ha nem tesznek a szószba tormát, ami az egész ízvilágot dominálja. Valamint ami még nekünk fura volt, hogy nem coleslaw hanem sima káposzta volt benne. A srác nagyon jól elmagyarázta miért illik a savas káposzta a vörös marhahúshoz, nekem mint egyszeri falatozónak mégis ki kellett belőle kaparnom. De ha valaki székely meg lucskos káposztán nőtt fel, annak mennyei lesz. Tökéletesen ötvözi végtére is a texasi marhát a magyar ízvilággal.
Amit még ki akarok próbálni, az a Tipsy Texan. Ami ugyancsak egy marhaszegyes történet, de kicsit burgeresebbre van véve, plusz állítólag kolbász is van benne. Legközelebb ezzel jelentkezem.