HTML

BurgerMinutes

Egy hamburger, egy perc, egy vélemény...

Friss topikok

Bp BARbq

2016.12.17. 16:33 Chief Stone

a streetfoodért.

Nem viszik túlzásba a szendvicset, ropogósra pirított alap zsömlében adnak tépett malachúst, nem édes coleslaw-val. A húsnak nincs effektív bbq íze, de nem is az a magyaros pörköltes, ahogy néhány helyen csinálják itthon. Én azt mondom, inkább Amerika felé húz.

Az ilyen nyughatatlan és párban érkező gourmandoknak, mint én is csinálnak pulled pork/reuben felező tálat, amiben egy fél pulled pork mellett egy fél Reuben szendvicset is kapunk. Mivel ketten két ilyenért 5500 körül fizettünk, gondolom egy 2700 lehet kb.

Ez a Reuben dolog, ahogy a képen is látszik, majdnem egy grilled cheese szenya, de annál azért jóval több. Persze tele van olvadt sajttal, a lényeg mégis s marhaszegy. Igazából egy nagyon zsír szendó lenne, ha nem tesznek a szószba tormát, ami az egész ízvilágot dominálja. Valamint ami még nekünk fura volt, hogy nem coleslaw hanem sima káposzta volt benne. A srác nagyon jól elmagyarázta miért illik a savas káposzta a vörös marhahúshoz, nekem mint egyszeri falatozónak mégis ki kellett belőle kaparnom. De ha valaki székely meg lucskos káposztán nőtt fel, annak mennyei lesz. Tökéletesen ötvözi végtére is a texasi marhát a magyar ízvilággal.

Amit még ki akarok próbálni, az a Tipsy Texan. Ami ugyancsak egy marhaszegyes történet, de kicsit burgeresebbre van véve, plusz állítólag kolbász is van benne. Legközelebb ezzel jelentkezem.

photo_21.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://burgerminutes.blog.hu/api/trackback/id/tr2012054227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása