Az ünnepi zabálás tökéletes kezdése volt a Tuning Bár, ahol nem csak azt tudják, hogy kell összepakolni egy frankó kis burgert de azt is, hogyan kell elkezdeni az evést. Sok helyen írták már és valóban igaz, mindenki a ház vendége egy pálinkára. Talán Magyarországon ennél nem is kell több, de én azért elmondom milyen volt.
A pálinka (ami nem volt rossz de azért több volt benne az etil mint a gyümölcs íz) után a második dolog, ami nagyon tetszett, hogy a classic burgerben is van sajt és bacon. A hús megfelelő módon volt elkészítve, de a szósz talán egy kicsit sok volt - nem ízre, hanem mennyiségre: nem szeretem ha szétfolyik a kezemben a szendvics. Az ízzel ettől függetlenül nem volt baj. Kifejezetten egyben volt az egész burger. Amin meglepődtem a saját ízlésemmel kapcsolatban, hogy még úgy is finomnak ítéltem meg ezt a hamburgert, hogy a balaton parti strandburgerekhez hasonlítottam valamiért. De ezt most tényleg ne értse félre senki, nem pejoratíve értettem.
Utóiratként fontos megjegyeznem, hogy jó volt a kolszláv is!