HTML

BurgerMinutes

Egy hamburger, egy perc, egy vélemény...

Friss topikok

We Love Burger sirloin burger

2015.04.12. 15:34 Chief Stone

Régebben már volt szerencsém a we love burger alap burgeréhez, azt hiszem a nyitás után nem sokkal. A designjuk már akkor is kifejezetten tetszett, de ha jól emlékszem az ételek közül a Heston Blumenthal krumpli jött be jobban, nem a burger.

Ezúttal a hátszín burgert kóstoltam meg és azt kell, hogy mondjam, hogy habár a hús minősége jobb, valamint az is segít, hogy csak mediumra sütik, a mustár még mindig nagyobb mértékben járul hozzá az ízhez, mint a hús. A kápia paprika egy frissítő változatosságot hoz a szokásos uborka, paradicsom helyett, de a prímát a buci viszi. Kellemesen puha, picit édeskés, de nem édes és, ami a legfontosabb nem esik szét.

Összességében az 1690-es ár egy picit több a kelleténél, főleg, hogy minden extrának számít már a paradicsom is. A jó hír viszont, hogy a hátszín burger éréban 2 választható feltét van. Én a cheddar és coleslaw kombót ajánlom.

photo_16.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://burgerminutes.blog.hu/api/trackback/id/tr967360716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása