HTML

BurgerMinutes

Egy hamburger, egy perc, egy vélemény...

Friss topikok

Spíler burger és fiaskó

2014.11.30. 17:59 Chief Stone

Már kezdtem azt érezni, hogy Amerika után egyetlen hamburger sem fog itthon ízleni. De Spíler hamburgere megmentett még mielőtt belesüppedtem volna az Iron Man 3 alap hangulatát adó poszt New York traumába. A burger maga nem biztos, hogy kifogástalan, de hús szinte már tökéletes. Ezt főleg a fűszerezésnek köszönheti, de a vastagsága is megfelelő és épp addig sütötték amíg kell – igaz nem mindenki van oda a medium burgerhúsért. A cheddart is zseniálisan olvasztották rá. Kitűnően kiegészítette a hús ízét, ugyanis nem az alap tescos ízetlen lapkasajtot használnak. A mustár és a ketchup minimálisan járult hozzá csak az ízhez, nem is tettek belőlük sokat, a hús szaftossága elegendő volt. Sajnos a bucinak nem sikerült feltennie a koronát az élményre hiszen én nem kedvekem az édes zsemléket, de itthon már az is valami ha nem ront az összképen. Zöldség fronton nem volt jellegzetes a burger, de egy dolog nekem nagyon tetszett. Az általam olyannyira megvetett uborkát itt nem egész kerek szeletekbe zsúfolták bele a szendvicsbe, hanem apróra kockázva adták hozzá. Így nem volt olyan intenzív íze tehát nem kellett kiturkálnom a burgerből.

Így esett tehát, hogy nem csak a Főzdefeszt és Street Food Show legjobb hamburgerére találtam rá, de potenciálisan az egyik új kedvencemre is. Az örömöm viszont sajnos csak addig tartott, amíg egy alap Gozsdu udvarbeli iszogatás alkalmával az eredeti Spílerben is kipróbáltam a hamburgert.

Csalódást csupán csak olyan szinten jelentette, hogy nem volt annyira finom és belevaló, mint a Street Food Show-n. Ehhez persze nagyban hozzájárult a kiszolgálás gyenge színvonalából adódó helyzet.

Először is ugyan csak pohár sört kértem, egy korsóval hoztak. De hát ebből azért mér csak nem csinál gondot az ember. Az viszont, hogy a haverom sajt nélkül kérte a hamburgerét és ezért egyikbe sem tettek már eléggé idegesítő volt. Az épp arra járó flegma pincérnőn kívül már csak a szakács volt nagyobb paréj, aki fogta és panaszomra beledobott két frissen a hűtőből vett lapka sajtot. Ez alatt az idő alatt a a hús nyilván kihűlt és a sajt nem olvadt rá...

A lényeg, hogy nem csak, hogy rosszabb volt a burger, de a kiszolgálás is csapnivaló. De az nem lep meg, hogy Magyarországon egy olyan vendéglátó ipari egység, amely a hét minden napján csurig van teljes mértékben leszarja a customer service-t. Igaz a manager később odajött hozzám, hogy megkérdezze mi a volt a baj, de legkisebb jelét sem mutatta, hogy érdekli a szituáció vagy a véleményem. Na de mind1, a Spíler nem fog csődbe menni ha nem megyek oda többet.

photo (5).JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://burgerminutes.blog.hu/api/trackback/id/tr416725799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása