HTML

BurgerMinutes

Egy hamburger, egy perc, egy vélemény...

Friss topikok

Pesti Burger és Bár

2014.09.22. 19:14 Chief Stone

A tompa utcában található kifejezetten fantáziátlan névvel bíró pesti Burger és Bár ha jól emlékszem több top tizes hamburgerlistán is szerepelt igen előkelő helyen. Azt hiszem első is volt. Ez újfent bizonyítja, hogy az emberek Magyarországon nem tudnak enni. Ez a hamburger egy meglehetősen ötlettelen, semmilyen ízű étel. Még a bacon és a sajt is képtelen volt valamiféle hangukatot adni ennek a középszerű szendvicsnek. A hús ráadásul nem medium volt, hanem szokatlan módon a rare felé billenő, ízetlen katyvasz. Ennek köszönhetően a burgerben a szósz helyett a nyers húslé dominált. Ettől függetlenül nem volt kifejezetten ehetetlen, abszolút meg lehetett enni, de élményt nem szolgáltatott. Főleg 1800 Forint körül.

Ja és az külön gáz, hogy nem volt krumplijuk... nem a második világháborúban vagyunk. Vegyenek fel egy üzletvezetőt, aki nem a Heller Farkason végzett sulibüfé szakon, hanem ismeri a készletgazdálkodást legalább annyira, hogy egy értelmes szoftvert le tud tölteni torrentről!

pesti.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://burgerminutes.blog.hu/api/trackback/id/tr706630817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása